Over mezelf

Over mezelf

Met mijn handen bezig zijn, dingen in elkaar steken, creatieve oplossingen zoeken voor praktische problemen... Dat is de constante in wat ik doe. Het is dan ook geen toeval dat ik full-time klusjesman werd.


Wanneer ik een klus aanneem,  vind ik correctheid heel belangrijk: ik houd me aan de overeengekomen prijs en de afgesproken planning.  Dat is trouwens één van mijn sterke punten: doordat één persoon verantwoordelijk is, kunnen de verschillende werken elkaar naadloos opvolgen zodat er geen vertraging is. Daarnaast zijn een goed contact met de klant en stiptheid voor mij essentieel.

Maar het allerbelangrijkste vind ik kwaliteit. Ik gebruik degelijke materialen, heb oog voor afwerking en ik heb kennis en ervaring in heel veel soorten klussen. Als het toch nodig is, werk ik samen met collega’s die ik honderd procent vertrouw.

Die kennis en ervaring kreeg ik natuurlijk niet op één, twee, drie. Het begon met mijn opleiding schrijnwerk en enkele avondcursussen die ik volgde.  Na mijn opleiding wist ik perfect hoe je een raam of een trap maakte. Toch zette ik de stap naar de bouw, waar ik al doende ook alles over ruwbouw leerde. Toen de bouwfirma overgenomen werd, ging ik terug naar de job waar ik als jobstudent al in werkte: winkels inrichten. Een veelzijdige job waarin ik vloeren legde, verfde, kasten maakte…  Uiteindelijk  zette ik de stap om zelfstandig schrijnwerker te worden. Omdat ik de afwisseling van klussen zo leuk vind, evolueerde ik uiteindelijk tot klusjesman.

Door al die jaren samen te werken met steeds andere vakmannen, leerde  ik metselen, verven, vloeren, interieurdecoratie van de beste. En aangezien ik al jaren bezig ben als klusjesman, ben ik klaar om zelfs de lastigste klussen aan te pakken.

 

 

 

Wil je meer info? Geef je gegevens door, wij nemen contact op.